Dcera Kurta Cobaina z Nirvany: Přes noc milionářkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Kurta Cobaina z Nirvany: Přes noc milionářkou!

Courtney Love se ze zištných důvodů snaží usmířit s dcerou.
Courtney Love se ze zištných důvodů snaží usmířit s dcerou. (ara, ČTK/AP)

Večer ulehla ke spánku a ráno se probudila jako milionářka! Ptáte se, o kom je řeč? No přece o dceři amerického zpěváka Kurta Cobaina (†27) a zpěvačky Courtney Love (46) Frances (18)! Ta právě oslavila osmnácté narozeniny a o nejlepší dárek se jí postaral tatínek, na kterého si stěží pamatuje.

Frances je nyní dospělá a konečně může k penězům, které jí zpěvák skupiny Nirvana ve své závěti odkázal. Dosažení 18. roku věku totiž byla právní podmínka. Zisky z autorských práv Kurta Cobaina, který v roce 1994 spáchal sebevraždu, se odhadují v přepočtu na 800 milionů Kč! Navíc bude Frances dostávat z fondu »kapesné« 800 tisíc Kč měsíčně!

Matka Courtney samozřejmě zuří. Sama všechny peníze investovala do drog, alkoholu a divokých večírků a nyní si dělá zálusk na miliony své dcery: „Tolik peněz je pro 18letou holku strašně moc, nebude s tím umět zacházet. Mám strach, aby nechtěla zkusit drogy – má dost peněz na to, aby ji mohly zabít!“

Ačkoli už dva roky s dcerou nežije a neustále jí hází klacky pod nohy, najednou se s ní pokouší usmířit... Poprvé od momentu, kdy Frances odešla, jí matka popřála k narozeninám – přes internet jí vzkázala: „Všechno nejlepší k osmnáctinám. Mám pro tebe úžasný dárek. Miluji tě. Dnešek je pro mě důležitý den.“ Nezapomněla dodat, že všechny informace, co o ní slyšela od příbuzných svého otce, jsou lež.

Kurt Cobain spáchal sebevraždu, když byly jeho dceři 2 roky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.