Hrob Jiřího Adamíry: Dala sem růži Maciuchová? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Hrob Jiřího Adamíry: Dala sem růži Maciuchová?

Hrob hereččina životního partnera na pražském Vyšehradě s růží. Položila ji tam právě Maciuchová?
Hrob hereččina životního partnera na pražském Vyšehradě s růží. Položila ji tam právě Maciuchová? (Aha! – Martin Hykl, ČTK)

Herečka Hana Maciuchová (64), jak se zdá, zpytovala svědomí. Poté, co reportéři deníku Aha! upozornili, že zapomněla na 17. výročí úmrtí svého životního partnera Jiřího Adamíry (†67), za nímž se v den jeho úmrtí nebyla ani podívat, na jeho náhrobním kameni se najednou objevila růže.

Celý život lidem rozdával radost, ale v den výročí jeho úmrtí mu na Vyšehrad, hřbitov pro největší osobnosti české historie, nikdo nedonesl ani oschlý karafiát. To se ale díky deníku Aha! změnilo.

Jen několik dní po našem článku, který upozorňoval na osiřelý náhrobní kámen českého velikána, si na něj někdo z jeho přátel, jak se zdá, vzpomněl. Byla to právě nejoblíbenější česká herečka Hanka Maciuchová? Vše tomu nasvědčuje. Maciuchová týden hrála představení Na konci duhy na Letní scéně Vyšehrad a měla tak příležitost hrob své lásky navštívit.

Hana Maciuchová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.