Tohle je nejvíc sexy Slovák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tohle je nejvíc sexy Slovák!

Moderátorka Nikol Moravcová (vpravo) okamžitě po vyhlášení Romana Langa Mužem roku využívá příležitosti vyfotit se s ním.
Moderátorka Nikol Moravcová (vpravo) okamžitě po vyhlášení Romana Langa Mužem roku využívá příležitosti vyfotit se s ním. (Muž roka 2010)

Východní sousedi si historicky poprvé zvolili Muže roku. Stal se jím barman Roman Lang (24). A první ženou, která se na něj ještě na podiu vrhla, byla česká modelka Nikol Moravcová (23).

Není se čemu divit. Kromě toho, že má Lang dokonalou postavu, vyhrál také Porsche na víkend od autopůjčovny, modelingovou smlouvu kravatu značky Frey Wille, spodní prádlo bruno banani…

Moravcová se však k němu přilepila jako moderátorka, že jí Lang přijde sexy, však netají. „Měla jsem možnost osobně poznat i 10 nejkrásnějších mužů Slovenska, takže jsem ani moc neváhala. Vítěz se mi líbí a určitě vyhrál ten správný,“ řekla.

Kliknutím zvětšete

Soutěžící o titul Muž roka.

O Nikol Moravcové na Ahaonline.cz:

Talentmania: Tyhle chtějí být s Marešem!

Blondýna z reklamy: Má kluka po Agátě!

Krainová přišla o kšeft - Vzala jí ho holka z reklamy! Prý má větší prsa!

Puhajková letí zpět za Jágrem!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.