Matthew Perry z Přátel: Už nejsem sobecký pitomec | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Matthew Perry z Přátel: Už nejsem sobecký pitomec

Matthew Perry
Matthew Perry

V seriálu Přátelé či ve filmu Můj soused zabiják sympatický zmatkař, v životě tak trochu bezohledný egoista a také alkoholik. Takový byl ještě nedávno americký herec Matthew Perry. To už je ale prý pryč, dnes takové sobecké pitomce prý už jen hraje…

Matthew Perry to sám o sobě řekl, když oznámil, že bude natáčet nový film. Role v něm mu je podle jeho slov důvěrně známá - sobecký pitomec.

„Tahle postava, to jsem já před pěti lety, než jsem prozřel,“ řekl Perry novinářům. „Dokonale rozumím tomuhle typu sobeckého chlápka, který se snaží vést lepší život a je naprosto zmatený, když mu lidé říkají, že cesta k lepšímu životu vede před příjemnější chování k ostatním,“ dodal.

V novém sitcomu Mr. Sunshine, který by měla televizní stanice ABC vysílat počátkem příštího roku, hraje Perry Bena Donovana, sebestředného dobyvatele žen a manažera rušné sportovní arény. Program sám pomáhal napsat a produkovat.

Perry, který v srpnu odslaví jednačtyřicáté narozeniny, podstoupil v letech 1997 a 2001 dvě odvykací kůry ze závislosti na alkoholu a lécích na předpis.

Autor ex, ČTK

Foto ara

2. 8. 2010 11:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.