VIDEO Mareš už má novou kolegyni! Talentmania svoji znělku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

VIDEO Mareš už má novou kolegyni! Talentmania svoji znělku!

 (TV Nova)

Na včerejší tiskové konferenci televize Nova, kde byly prozrazeny detaily připravované show Talentmania, byla odtajněna i dívka, která bude jednou z těch, jež se ujmou moderování po boku Leoše Mareše (34) – jde o tvář české MTV Hanu Zajíčkovou. Talentmania má zas svoji znělku. Podívejte se, jestli se jim povedla.

Na včerejší tiskové konferenci televize Nova, kde byly prozrazeny detaily připravované show Talentmania, byla odtajněna i dívka, která bude jednou z těch, jež se ujmou moderování po boku Leoše Mareše (34) – jde o tvář české MTV Hanu Zajíčkovou. Talentmania má zas svoji znělku. Posuďte, jestli se Nově povedla...

„Je to tak, bude moderovat s Marešem,“ prozradil režisér projektu Peter Núněz. Z tiskové konference se ale nečekaně omluvila porotkyně Adela Banášová (29). „Zemřel mi můj nejoblíbenější děda,“ hlesla s tím, že včera místo tiskovky musela na pohřeb.

Znělka Talentmanie

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.