Charlotte Ella (4) a Nelly Sofie (2) Gottovy - Pravá láska sestřiček! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Charlotte Ella (4) a Nelly Sofie (2) Gottovy - Pravá láska sestřiček!

Nelly (vlevo) vzala na procházku kamarádku panenku, Charlottka »vyvenčila« kabelku.
Nelly (vlevo) vzala na procházku kamarádku panenku, Charlottka »vyvenčila« kabelku. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Protože včerejší odpoledne měli rodiče Charlotte Elly (4) a Nelly Sofie (2), zpěvák Karel Gott (71) i »primácká« moderátorka Ivana Gottová (34), spoustu pracovních povinností, rozhodly se holčičky vyrazit na procházku samy! A všem ukázaly, jak silná může být sourozenecká láska…

Táta Karel měl od brzkého rána natáčení lidovek s cimbálovkou v České televizi, máma Ivana se zase musela připravovat na VIP zprávy, které již druhým týdnem moderuje na TV Prima. Malým slečnám tak nezbývalo, než se zabavit bez rodičů. A věděly si rady! Jejich procházce asistovala jen chůva, jinak se ale obě dívenky zaopatřily podle sebe.

Důkazem toho, že se mají rády a nepanuje mezi nimi žádná sourozenecká řevnivost a žárlivost, bylo i to, že z branky Mistrovy vily na Bertramce vyšly ruku v ruce. Spolu s paní na hlídání obě dědičky mocného Gottova impéria vyrazily do nedalekého parku Mrázovka. Mladší Nelly si s sebou vzala i svou největší kamarádku – panenku. To Charlottka, jako správná dáma, vyšla na veřejnost s parádní kabelkou.

A když už obě princezničky začaly bolet nožičky, naložila je chůva do »kočáru« a jako malé šlechtičny uháněly po okolí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.