Sámer si dával do »nosu« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sámer si dával do »nosu«

Sámera Issu v pojídání pobízel producent Jan Nejedlý.
Sámera Issu v pojídání pobízel producent Jan Nejedlý. (: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Na oslavě 36. narozenin producenta Jana Nejedlého, které se konaly ve stylovém K. U. baru, zpěvák Sámer Issa (21) neřádil se striptérkou jako obvykle, ale věnoval se jídlu!

Na oslavě 36. narozenin producenta Jana Nejedlého, které se konaly ve stylovém K. U. baru, zpěvák Sámer Issa (21) neřádil se striptérkou jako obvykle, ale věnoval se jídlu! „Pěkně si dej i za mě,“ pobízel ho producent u marcipánového dortu, a Sámer se vůbec nebránil!

Zpěvák, který se v poslední době na večírcích »proslavil« svými divokými excesy s dívkami, se tentokrát moc neodvázal. Na pódiu zazpíval pár písniček a pak už sekal latinu. Popřát Nejedlému přišla i jeho kamarádka, bývalá Miss Kateřina Průšová, která se snaží jít v producentových šlépějích. Zatím to zkouší na dívčím kvartetu 4 Life, které na večírku vystoupilo. Pobavit se přišel také vypadlík z »primáckého« Baru Luboš. Ten navzdory svému vyloučení z této letní reality show strávil nostalgicky celý večer u baru. Opodál pobíhal exmilenec Ivety Bartošové Zdeněk Podhůrský s obrazem pro Nejedlého.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.