Lucie Bílá s milencem na první dovolené u Jaderského moře - Stala se atrakcí pro turisty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Lucie Bílá s milencem na první dovolené u Jaderského moře - Stala se atrakcí pro turisty!

Lucie Bílá nechce svůj nový vztah příliš medializovat. Před českými turisty ale v Chorvatsku neutekla.
Lucie Bílá nechce svůj nový vztah příliš medializovat. Před českými turisty ale v Chorvatsku neutekla. (Aha! – Martin Hykl)

Zpěvačka Lucie Bílá (44), která minulou středu odletěla se synem Filipem (14) a novým partnerem Petrem Makovičkou (35) na tajnou dovolenou do Chorvatska, se stala atrakcí mezi turisty! Přestože si chtěla užít klidnou dovolenou, vybrala si oblast, kam jezdí převážně Češi. A to se jí nevyplatilo! „Každý si ji tady fotí, i když se snaží splynout v davu,“ napsal deníku Aha! český turista, který Bílou s jejím partnerem taktéž několikrát vyfotil.

Když se dvanáctinásobná Slavice Lucie Bílá a její nový partner, provozní pražského baru Krásný ztráty Petr Makovička, rozhodli, že společnou dovolenou stráví v Chorvatsku, přepočítali se. Chtěli nerušené soukromí, místo toho se dočkali jen fanoušků, kteří je fotí na každém kroku.

Přestože ještě minulý týden Bílá do redakce Aha! psala, že je nemá šanci nikdo najít, hledat je nebylo zapotřebí. Bílá se odhalila sama.

„Četl jsem na internetu, že Lucie Bílá je v Dubrovníku. Máte špatné informace. Byli jsme s rodinou na dovolené a potkali jsme ji v národním parku Krka při Šibeniku. Byla tam i s rodinou a na každém kroku si je fotili přítomní turisté z Česka,“ napsal nám český turista, který zaslal i několik fotografií.

Bílá na nich vypadá šťastně. S Makovičkou jako by omládla a chová se jako zamilovaná školačka. Neustálé doteky, smyslné pohledy z očí do očí a polibky mluví za vše.

Lucie Bílá je po dlouhých dvou letech opět zamilovaná, a přestože tvrdí, že nechce mít mediální vztah, svou lásku dává na odiv v Čechy nejvyhledávanějším turistickém centru Evropy.

Kde byla Lucie na výletě? Je to jedno z nejkrásnějších míst

Po krajinné stránce je řeka Krka nejkrásnější a nejpozoruhodnější řekou v této části jadranského přímoří. Pramení jako krasová vyvěračka pod vrchem Krševac 3,5 km severně od města Kninu ve vnitrozemí přiléhajícím k přímoří. Těsně po vývěru se do ní vlévá vodopádem 20 metrů vysokým potok Krčić; vodopád se nazývá Topoljski slap. Tok Krky je dlouhý 73 km. Řeka teče málo osídlenou krasovou krajinou, probíjí si cestu četnými soutěskami ve vápencích, spadá přes překážky mnoha peřejemi, kaskádami a vodopády. Je to vodnatá řeka; kromě povrchových přítoků má i podzemní zdroje.

V Krce žije devět druhů ryb – endemitů. Sedm kilometrů za Kninem se Krka rozlévá v Bobodolské jezero (Bobodolsko jezero), krátce za ním padá z výšky 22 m vodopádem Bilušića buk. Ani ne po dvou kilometrech následuje další jezero s vodopádem. Řeka zaříznutá do skalních stěn vytváří na úseku dlouhém 3,5 km čtyři vodopády: Brljan (zvaný též Čorića slap) složený z několika kaskád, dále vodopád Manojlovac – 62 metrů vysoký (někdy se též uvádí 67 m), kaskádový Rošnjak a Miljacka 24 m vysoký.Dále po toku Krky stojí na břehu pravoslavný klášter sv. Archanděla z 15. stol..
Zdroj: chorvatsko.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.