Nešťastná nevěsta Kate Moss: Svatba zrušena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nešťastná nevěsta Kate Moss: Svatba zrušena!

Zničená Kate Moss.
Zničená Kate Moss.

JAKARTA – Nejlépe placená topmodelka světa Kate Moss (32 let, roční příjem 3 miliardy Kč) je zase na dně. Kate, která již v minulosti měla velké problémy s drogami, opět propadla depresím a svůj žal teď na Bali utápí v alkoholu. Důvod?


Ženich se zfetoval

Zrušená svatba!
Před deseti dny oznámila modelka světu, že je opět přítelkyní zpěváka a prominentního feťáka Peta Dohertyho (27), a ukázala masivní zásnubní diamantový prsten. Jenže teď...

Svatbu Kate naplánovala do posledního detailu. Měla se uskutečnit na indonéském ostrově Bali v sobotu 19. srpna. Ceremoniál měl být v duchu buddhistického učení, jehož je Kate vyznavačkou. Měla mít dlouhé bílé šaty, květiny ve vlasech a měla být bosá jako víla. Kate svolala všechny příbuzné a dopravila je na Bali letadlem.
Jenže … ženich se nedostavil!

Kliknutím zvětšetePete Doherty se totiž zrovna v té chvíli zodpovídal před soudem z dalšího obvinění z držení kokainu a heroinu a řízení vozu pod vlivem drog. A nějak opomněl Kate zavolat, že svatbu nestihne. Soud mu nařídil okamžitou léčbu. Svatební noc se tak pro něj změnila v pobyt na odvykací klinice.

Nešťastná Kate teď celé dny zapíjí svůj žal. Má tedy reálnou šanci, že se ke svému milému na odvykací kliniku brzy propije…


Autor: (šum)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.