Herec Mel Gibson: Zběsilý útěk do Austrálie na radu manželky! Vily prodává pod cenou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Mel Gibson: Zběsilý útěk do Austrálie na radu manželky! Vily prodává pod cenou!

Mel Gibson s manželkou Robyn
Mel Gibson s manželkou Robyn (Isifa.com)

Americký herec a režisér Mel Gibson (54) hraje hlavní roli v akčním příběhu, který by ale – kdyby mohl, sám sebou nikdy neobsadil. Hvězda filmu Smrtonosná zbraň totiž čelí obvinění bývalé milenky Oksany Grigorjevové (40) z fyzického napadení. Před všemi problémy se Gibson rozhodl utéci ze Spojených států. Ještě předtím ale prodal značně pod cenou svou historickou rezidenci.

Grigorjevová ho viní z toho, že na ni letos v únoru notně posílen alkoholem útočil slovně i fyzicky, přičemž jí zlomil zub (foto jako důkaz poslala serveru Radaronline). Gibson měl prý napadat i jejich nedávno narozené dítě. Za Oksanu se nyní postavil i její bývalý přítel a představitel agenta 007 Timothy Dalton (64), s nímž má dvanáctiletého syna. Gibsona se zase zastala herečka Whoopi Goldberg (61). Zcela nepochopitelně ale nalezl herec největší oporu tam, kde by to nejméně čekal – u své rodiny. Útěk z USA do rodné Austrálie Gibsonovi poradila jeho manželka Robyn (52)! Ano, přesně ta žena, kterou několik let podváděl a s níž je nyní po třiceti letech manželství v rozvodovém řízení! Poněkud paradoxně je sblížila soudní žaloba Grigorjevové. Robyn prý v Gibsonovi nikdy neviděla násilníka. Inu, láska je někdy slepá...

Herec se nyní zběsile zbavuje veškerých nemovitostí. Už se mu podařilo prodat tudorovskou rezidenci postavenou v roce 1926 v alžbětinském stylu, která leží v Greenwichi. Za ni dostal v přepočtu 480 milionů Kč. Prodejem ale značně prodělal! Přišel nejméně o 300 milionů korun! Teď se chce zbavit i usedlosti v americkém Malibu, kterou koupil před dvěma lety za 345 milionů Kč od hereckého kolegy Davida Duchovnyho. Prodává ji za 300 milionů Kč.

A s bývalou milenkou Oksanou Grigorjevovou

Luxusní rezidence v Malibu. Na prodej!

Kliknutím zvětšete

Rezidence Old Mill Farm. Prodáno!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.