Tečka za karlovarským festivalem. Dva drsné rozchody! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Tečka za karlovarským festivalem. Dva drsné rozchody!

Sestřenice Klára a Martha Issovy na festivalu zářily, ale ve vztazích ztroskotaly.
Sestřenice Klára a Martha Issovy na festivalu zářily, ale ve vztazích ztroskotaly. (Aha! – Martin Hykl)

Nablýskané róby a luxusní šperky se zase ocitnou na nějaký čas ve skříních. V sobotu večer skončil 45. ročník filmového festivalu v Karlových Varech. Nabídl stovky filmů, které přilákaly na 127 tisíc fanoušků i celebrit. Pro sestřenice Kláru (31) a Marthu Issovy (29), to byl ale smutný ročník. Vypadá to, že na filmovém festivalu přišly o partnery.

Nablýskané róby a luxusní šperky se zase ocitnou na nějaký čas ve skříních. V sobotu večer skončil 45. ročník filmového festivalu v Karlových Varech. Nabídl stovky filmů, které přilákaly na 127 tisíc fanoušků i celebrit. Pro sestřenice Kláru (31) a Marthu Issovy (29), to byl ale smutný ročník. Vypadá to, že na filmovém festivalu přišly o partnery...

Klára Issová a David Ondříček (41) se rozešli! Na závěrečný galavečer dorazili každý zvlášť. A zatímco Kláru po červeném koberci doprovázel prezident festivalu Jiří Bartoška (63), David Ondříček dělal »křena« kamarádovi a jeho partnerce. „Klára a David už spolu nejsou,“ neslo se kuloáry a pohledy těch dvou tomu odpovídaly. Režisér seděl na míle daleko od bývalé lásky, kterou ještě loni nepustil z dohledu. „Nechci se k soukromým věcem vyjadřovat,“ odvětila Issová. Podobné pocity zažívala i její sestřenice Martha.

Ta celý týden po Varech bloudila sama, a to i v okamžiku, kdy na festival zavítal její přítel Jakub Prachař (26), který se ale už zřejmě proměnil v expřítele. Vždyť i na páteční párty jí musel dělat garde Vojta Dyk (24), Prachařův kamarád a spoluhráč z kapely Nightwork. A velkou oporou jí byla samozřejmě i maminka Lenka Termerová (62), které už po chemoterapiích a ozařování narostly vlasy. Všem okolo vyprávěla, jak se teď cítí dobře...

Jiné známé osobnosti si festival naopak užili. „Nejpilnější divačkou je Livia Klausová, která poctivě navštěvovala různá kina,“ chválil paní prezidentovou na závěrečném ceremoniálu Marek Eben (52). A Livia (66) jen pokyvovala hlavou a usmívala se na syna, který ji i s manželkou doprovázel.

Livia Klausová dorazila se synem a jeho manželkou. Prezident Klaus měl závažné státní povinnosti.

David Ondříček

Jakub Prachař

 

 

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.