Misska Hortová - Muži pískali nadšením | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Misska Hortová - Muži pískali nadšením

Spodní prádlo Styx na vicemiss 2004 Editě Hortové obdivovali hlavně pánové.
Spodní prádlo Styx na vicemiss 2004 Editě Hortové obdivovali hlavně pánové. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Velkolepou akci Axe clik párty spojenou s módní přehlídkou firmy Styx si nenechala ujít řada celebrit. A když na molo vyšla misska Edita Hortová (20) ve spodním prádle, někteří pánové začali obdivně pískat.

Velkolepou akci Axe clik párty spojenou s módní přehlídkou firmy Styx si nenechala ujít řada celebrit, které většinou probíraly situaci v televizi Nova a rušení jejích zábavných pořadů. A když na molo vyšla misska Edita Hortová (20) ve spodním prádle, někteří pánové začali obdivně pískat.

Kliknutím zvětšeteModerátor večera Leoš Mareš (29), který na Nově moderuje Eso, přijel s velmi dobrou náladou. Eso se totiž rušit nebude. Sexy moderátorka Eva Aichmajerová (28) přišla ruku v ruce s maminkou, ale nezdržely se dlouho, protože Eva druhý den ráno moderovala »Snídani«. Anife Vyskočilová opět nepřišla s manželem Ivanem, ale s kamarádkou Štěpánkou Dufkovou. „Dlouho jsme se neviděly, takže si toho máme hodně co říct. Hlavně ty holčičí věci,“ svěřila se Štěpánka. Kliknutím zvětšeteTo herečka Klára Jandová se zapovídala s Agátou Hanychovou a evidentně si padly do noty. Mezi dalšími pozvanými se objevil Ali Amiri, Kateřina Průšová, Lucie Váchová nebo módní návrhář Josef Klír.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.