VIDEO Dcera Dominika Haška chce prorazit v Talentu! Na protekci ať ale zapomene... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

VIDEO Dcera Dominika Haška chce prorazit v Talentu! Na protekci ať ale zapomene...

Dominika Hašková doufá, že ji její pěvecký talent  vynese v soutěži vysoko.
Dominika Hašková doufá, že ji její pěvecký talent vynese v soutěži vysoko.  (ara, TV Prima)

Na castingu nové show televizí Prima a JOJ Česko Slovensko má talent se objevila i dcera slavného českého brankáře v ledním hokeji Dominika Haška. Ten patnáctiletou Dominiku samozřejmě přijel na casting vyprovodit. Jeho jméno ale prý soutěž nijak neovlivní. Shlédněte i soukromé video Dominiky, kde zpěvem oslňuje své spolužáky.

..

Dominika Hašková si myslí, že má výjimečný talent na zpívání. Neváhala proto a přišla na jeden z castingů do nové show Česko Slovensko má talent.

Zda uspěla se zatím ještě neví. Přijel ji však podpořit její slavný tatínek Dominik Hašek. Prý i proto, aby si přítomní uvědomili, že jeho dcera je opravdu TA Dominika Hašková a pustili ji do dalšího kola.

Jenže to sportovní star neprojde. „Dcera Dominika Haška je pro nás soutěžící jako každý jiný. Opravdu záleží jen na míře jejího talentu. Zda ho má ve zpěvu tolik, jako její otec v hokejové bráně, ví v tento moment za naši stranu zatím jen castingová porota,“ řekla Ahaonline.cz tisková mluvčí televize Prima Jana Kocová.

Dominik Hašek doufá, že jeho dcera uspěje.

Soukromé video Dominiky - Takhle oslňuje své spolužáky

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.