Emma Watson: Rande u stánku na preclíku a s olizováním?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Emma Watson: Rande u stánku na preclíku a s olizováním?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Tak to je skandál! Herečka takového formátu, jakou je Emma Watson, známá rolí Hermiony ve filmech o Harrym Potterovi, přece nemůže na rande jít ke stánku a navíc s klukem, který ji na veřejnosti olizuje obličej.

Tak to je skandál! Herečka takového formátu jako je Emma Watson, známá rolí Hermiony ve filmech o Harrym Potterovi, přece nemůže na rande jít ke stánku a navíc s klukem, který ji na veřejnosti olizuje obličej...

Britští paparazzi se nestačili divit, co uvízlo v hledáčku jejich fotoaparátů, když vyfotili známou mladou herečku, mimochodem tvář prestižní módní značky Burberry, jak postává u pochybných stánků s mladíkem držícím v náručí obrovský preclík. Ještě více zaskočeni byli, když herečku začal klučík na tvářích olizovat.

Jak se později ukázalo, scénka byla součástí natáčení videoklipu, jehož protagonistou je oficiálně olizující kluk George Craig. „Mám jeho hudbu moc ráda, dal mi několik svých nahrávek když jsem byla v New Yorku a úplně jsem se do nich zbláznila,“ vysvětlila později Emma, proč do takového projektu šla. „Jsme přátelé, poznali jsme se na focení pro Burberry,“ dodala, neboť se šušká, že ti dva spolu mají něco víc.

Klip s randěním Emmy Watson a George Craiga

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.