Ben Cristovao: Křtiny v kostele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Ben Cristovao: Křtiny v kostele!

Benovi to s Annou Kalinou moc sluší.
Benovi to s Annou Kalinou moc sluší. (Yulya Bazzy)

Zastihli jsme finalistu Česko-Slovenské Superstar v kostele. Při křtinách, kde byl jedním z hlavních účastníků.

..

Ne, finalista Česko-Slovenské SuperStar Ben Cristovao nemá potomka. Začínající pěvecká hvězda Ben Cristovao měl křtiny, a to jak se sluší a ptaří - v kostele. Křtil své »dítě« – tedy debutové album Definitely Different, na němž pracoval se světovými odborníky v Kanadě.

Inspiroval jsem se novou vlnou R´n´B, která je více elektrická a více taneční. Snažili jsme se hodně experimentovat, každý song udělat v trochu jiném stylu, abychom podle reakcí lidí věděli, jakým směrem se ubírat,“ charakterizuje svůj debut třiadvacetiletý zpěvák a tanečník. „Mám spousty oblíbených interpretů, ale snažil jsem se od nich oprostit a být i při zpěvu sám sebou,“ dodává Ben, který se podílel autorsky také na všech textech. Pilotní singl Give me some more pochází z jeho pera dokonce celý.

V odsvěceném kostele předělaném na music club sv. Michael pokřtili desku Lejla Abbasová, frontman Support Lesbiens Kryštof Michal a nemohla chybět ani hvězda Benova debutového videoklipu klipu, ruská topmodelka Anna Kalina.

S tou se Ben na svém křtu skvěle bavil a ačkoliv stále tvrdí, že jsou s Annou jen přátelé, hojně se mluví o tom, že je mezi nimi i něco víc. Jejich úsměvy a vyzávavé pohledy to zrovna nevyvracejí. Každou volnou chvilku se ale okolo něj také ochomýtala jeho kolegyně ze SuperStar Monika Bagárová. I o ní se dřív spekulovalo jako o Benově přítelkyni. Zpěvák má však zatím oficiálně lásku jen jedinou - svoji hudbu. Která z dívek vyhraje souboj o jeho srdce zůstává i nadále tajemstvím.

Bena přišla na křest alba podpořit i Monika Bagárová¨.

Křtiny nového alba probíhaly v odsvěcedném kostele.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.