Včerejšek vdovy po Vladimíru Dlouhém (†52) - Hektický den před pohřbem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Včerejšek vdovy po Vladimíru Dlouhém (†52) - Hektický den před pohřbem

Petra Jungmanová se vrací domů po náročném dni, který strávila chozením po úřadech.
Petra Jungmanová se vrací domů po náročném dni, který strávila chozením po úřadech. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Páte)

Hektický den včera prožila Petra Jungmanová (38), vdova po zesnulém herci Vladimíru Dlouhém (†52). Pouhých pár hodin před dnešním pohřbem běhala po Praze a zařizovala spoustu nezbytných věcí.

Deník Aha! ji nejdříve zastihl, jak sedí v restauraci Café Muzeum, která se nachází v Mezibranské ulici jen pár metrů od jejího domu a ve které byl její manžel váženým štamgastem. Sraz si zde dala s kamarádkou, která jí celý týden pomáhala s organizací posledního rozloučení. Zdržely se zhruba půl hodiny, pak se Petra odebrala na Václavské náměstí. Zastavila se v hypoteční pobočce jedné české banky. Za pár desítek minut pak už uháněla zpátky domů, přitom nesla tři velké igelitové tašky plné hraček, zřejmě pro svoje dva syny.

Už dnes Petru čeká nejbolestivější den jejího života. Oficiální rozloučení s Vladimírem Dlouhým by mělo proběhnout v poledne ve velké obřadní síni krematoria v Praze-Strašnicích. Na smuteční tryznu se chystá mnoho osobností českého showbyznysu, mj. Jana Nagyová, režisér Václav Vorlíček a další.

Více o zesnulém Vladimíru Dlouhém najdete v dnešním vydání deníku Aha! nebo po 12 hodině na Ahaonline.cz, kde se dočtete i o oficiálním rozloučení s hercem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.