Salma Hayek: Nechala si prsa přifouknout?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Salma Hayek: Nechala si prsa přifouknout?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Co je malé, to je krásné, praví jedno ze známých přísloví. V případě ženských ňader ovšem příliš neplatí a u poprsí Salmy Hayek (44) už pak postrádá smysl. Je to však dílo přírody, nebo šikovného plastického chirurga?

Dvaačtyřicetilétá hvězda filmů jako je Desperado nebo Frida disponuje neuvěřitelně plným hrudníkem. Není snad muž na této planetě, který by jejímu manželovi miliardáři Françoisovi-Henrimu Pinaultovi nezáviděl. teď se ale překrásná Salma ukázala ve společnosti v bílých štičkách bez ramínek a svět začal spekulovat, jestli se jí její chlouba ještě o něco víc nezvětšila.

Rodilá Mexičanka a matka tříleté dcery Valentiny Palomy však odmítá, že by se svěřila do rukou plastického chirurga. Tajemství prý spočívá v jedinečnosti bílého modelu, v němž si vyrazila na premiéru svého nejnovějšího filmu Grown ups. Je natolik šikovně střižený, že už tak velkým ňadrům ještě na chloubě něco málo přidá.

Pravá, nebo falešná?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.