Hana Maciuchová: Lidé ji obtěžují kvůli penězům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hana Maciuchová: Lidé ji obtěžují kvůli penězům!

Hana Maciuchová se ožebračit nenechá.
Hana Maciuchová se ožebračit nenechá. (Martin Hykl)

Ačkoliv už Hana Maciuchová (64) alias profesorka Miriam Hejlová z nekonečného seriálu Ulice odešla, ve veřejném podvědomí je stále zapsaná jako herečka s obřími honoráři. Lidé teď u ní škemrají místo o autogram o peníze.

Není žádným tajemstvím, že Hana Maciuchová vydělala svým účinkováním v nováckém seriálu Ulice miliony. Taková informace bohužel neušla ani hereččinému okolí, které se z ní snaží vytáhnout peníze. „Známí mi píší a prosím mě o peníze, takže se ze mě stala teď taková matka Hana. přitom tolik nevydělávám, nemám na rozhazování, je to nesnesitelné,“ stěžuje si v časopise Pestrý svět Maciuchová.

Jenže tím to nekončí. Nejsou to jen její známí a blízcí, kteří mají zálusk na kousek z jejího účtu. Nějakou tu korunu chtějí vymoct z celebrity i žebráci na ulici. Jenže v případě Maciuchové příliš nepochodí. Má pro ně pohotovou odpověď. „Když mě zastaví a škemrá o peníze, říkám mu: Tohle je rána vašemu sex-appealu do vazu. Já jdu do práce a vy po mě chcete prachy?!“ dokazuje jindy vlídná Mirijam Helková, že se umí pěkně naštvat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.