VIDEO Mistrovství světa ovládlo i Hollywood - Cruise a Diaz hrají fotbal mezi natáčením! Vzkazují: Beckhame, máš se co učit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

VIDEO Mistrovství světa ovládlo i Hollywood - Cruise a Diaz hrají fotbal mezi natáčením! Vzkazují: Beckhame, máš se co učit!

Toma Cruise a Cameron Diaz o přestávce při natáčení Knight and Day.
Toma Cruise a Cameron Diaz o přestávce při natáčení Knight and Day.  (araVideo Youtube.cz21. 6. 2010, 11:10)

Během přestávky při natáčení filmu Knight and Day fotografové přistihli Toma Cruise (47) a Cameron Diaz (37), jak si náruživě hráli s míčem. Cruise pak radil Davidu Beckhamovi (35), jak se nejlépe se soupeřem na hřišti vypořádat. A Beckham prý jen uznale kýval hlavou…

Herecká hvězda to nepovažuje za zkracování dlouhé chvíle. Na své fotbalové umění je náležitě hrdý, dokonce se s ním i vytahoval. „Ukázal jsem to Beckhamovi a jeho kamarádům. A ten musel uznat, že mi to jde,“ řekl Tom. A tak fotbalové celebritě prozradil pár svých fíglů s míčem.

Beckham si ale skutečně nechává radit od hollywoodského herce Toma Cruise. Nejde však o fotbal, ale o vystupování na veřejnosti. Před publikem je prý totiž stydlivý.

Kliknutím zvětšete
Beckham (vpravo) a jeho poradce Cruise.

„David využívá Toma, který mu radí, jak nejlépe zaujmout lidi. Tom je sebevědomý chlap a vždy mu skvěle poradí. A David to chce umět v každém případě stejně jako on,“ dodává.

Minulý rok herec, který má za manželku Katie Holmes, dokonce poradil slavnému páru jak si udržet zdravou rovnováhu mezi pracovním a manželským životem.

„Po rozhovoru s Davidem se jeden večer Tom rozhodl, že si přátelsky popovídá s Victorií o budoucnosti jejich rodiny. Mluvil s ní o tom, jak David stárne, o jeho fotbalové kariéře a tlaku rozzuřených fanoušků, o osamění, když není se svou rodinou. A jak mohou chvíle rozloučení přispět k rozpadu manželství,“ uvedla kamarádka Victorie Beckham (36).

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.