Bendová tloustne po tatrankách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bendová tloustne po tatrankách

Pavel Poulíček i Alice zubry i nakrmili zeleninou.
Pavel Poulíček i Alice zubry i nakrmili zeleninou.

PRAHA – „V zoo jsem byla naposledy před dvěma měsíci. Moc se mi tu líbí,“ pochvalovala si svůdná Alice Bendová (32). Herečka totiž přišla vypustit zubří samičku Prvosenku do volné přírody.


Kliknutím zvětšete„Je moc roztomilá. Za čas pojede do polské rezervace, kde už dvě stáda zubrů žijí. Jsem ráda, že Tatranky Opavia pomáhají zvířátkům. Jen mám teď malý problém. Často si je kupuju, a mám takový dojem, že budu za chvíli tlustá,“ smála se Alice. Z každé prodané tatranky jde totiž deset haléřů na konto pražské zoo. Bendová přišla v doprovodu kulhající maminky. Ta měla berle, protože doma na zahradě upadla tak nešikovně, že si natřikrát zlomila kotník. „Ve vojenské nemocnici mě operoval pan doktor Sobota a doufám, že už brzy budu v pořádku,“ řekla nám Alicina máma. Celou akci jako již tradičně moderoval »novácký« sporťák Pavel Poulíček.


Autor: (boš, jl)
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.