Otázka pro Václava Moravce: Přiznáte, že jste na muže? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otázka pro Václava Moravce: Přiznáte, že jste na muže?

Poté, co mladík vyzvedl Moravce v práci, jeli za Prahu vyvenčit pejska.
Poté, co mladík vyzvedl Moravce v práci, jeli za Prahu vyvenčit pejska. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, ara)

Hvězdný moderátor nedělních politických debat v České televizi Václav Moravec (35) se o soukromém životě nebaví. Možná proto, že nechce veřejně potvrdit, co se šušká už dávno: homosexuální orientaci. Teď ale bude muset s pravdou ven, Aha! ho totiž minulý týden dvakrát přistihlo s novým přítelem. A vypadá to, že spolu pánové už i bydlí!

Dlouho se mluvilo o tom, že Moravec »randil«, a dokonce i bydlel s exministrem spravedlnosti Jiřím Pospíšilem (ODS), což důvěryhodný zdroj potvrdil i webu s homosexuální tematikou gaynet.cz. Jenže pánové spolu buď vůbec nebyli, anebo vztah ukončili. Už nějakou dobu se totiž moderátor objevuje s pohledným brunetem, ke kterému se má i Moravcův pes...

Fotoreportéři Aha! šťastný pár zvěčnili minulý týden právě při venčení přítulného labradora, kdy moderátora přítel vyzvedl automobilem. Důkazem o jejich vztahu je i fakt, že stříbrná fabie, kterou muž i se psem pro Moravce přijel, patří právě moderátorovi. V neděli pak byli pánové přistiženi, jak hodinu jeden po druhém jdou do Moravcova bytu v Praze 10. Oba pánové jsou spolu evidentně už nějaký ten pátek, snad už brzy tedy svůj vztah oficiálně odtajní.

Důkaz, že muž má klíče od Moravcova bytu: přichází s jeho psem a odemyká si sám.

Vzápětí přichází domů sám Moravec.

Když zavolala příroda, tak oba muže zároveň. Chlapi močili vedle sebe, mladíkův zrak občas zavadil o Moravcovu »výbavičku«.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.