Režisérka Alice Nellis - Nemůže se vůbec hýbat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Režisérka Alice Nellis - Nemůže se vůbec hýbat!

Alice Nellis se teď půl roku nesmí věnovat práci.
Alice Nellis se teď půl roku nesmí věnovat práci. (Aha! – Marek Pátek)

Režisérka filmů Výlet, Tajnosti nebo Mamas a Papas Alice Nellis (39) trpí těžkou boreliózou! Kvůli ní také přišla o režii očekávaného filmového trháku Lidice s rozpočtem 65 milionů korun a Karlem Rodenem v hlavní roli. „Má kvůli tomu vážné neurologické problémy,“ potvrdil deníku Aha! producent Adam Dvořák.

 

„Nezlobte se, nechci o tom mluvit. Je to má soukromá záležitost,“ odmítla specifikovat své potíže Nellis. Podle zdrojů z okolí režisérky má nyní kvůli nemoci přenášené klíšťaty velké problémy s hybností a její léčba potrvá minimálně šest měsíců. Režii za ni převzal Petr Nikolaev (Blízko nebe). „Alice bude náš přítel na telefonu. O její nemoci jsme se dozvěděli před třemi dny, a tak bylo třeba jednat. Být na place by jí teď hrozně uškodilo,“ říká další z pětice producentů snímku Tomáš Vican. Příběh o vyhlazení středočeské vesnice nacisty má mít premiéru 9. června 2011.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.