Sbormistr Kulínský: Bude platit na cizí dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sbormistr Kulínský: Bude platit na cizí dítě!

Linda Vágnerová (vlevo) obhajovala Bohumila Kulínského i u soudu, kde se její muž zodpovídá ze zneužívání sboristek. V té době již byla těhotná s Michalem Hrůzou a pod košilí se jí začalo rýsovat »bříško«.
Linda Vágnerová (vlevo) obhajovala Bohumila Kulínského i u soudu, kde se její muž zodpovídá ze zneužívání sboristek. V té době již byla těhotná s Michalem Hrůzou a pod košilí se jí začalo rýsovat »bříško«. (Aha!: Kateřina KALIBÁNOVÁ)

PRAHA – Bývalý sbormistr Bambini di Praga Bohumil Kulínský má další problém. Tentokrát ale nejde o zneužívání nezletilých sboristek, ale o to, že bude muset platit na dítě, které bude mít jeho žena s bývalým zpěvákem skupiny Ready Kirken Michalem Hrůzou! Zákon je totiž v takovém případě neúprosný!

»Zahne« vám žena s jiným a čeká se svým milencem dítě? Pak se připravte na to, že za otce není považován »zploditel«, ale manžel těhotné ženy! A ten také pak na dítě musí platit! „Pokud manželka otěhotní s jiným mužem, než je její zákonný manžel, za otce je v tu chvíli považován manžel, nikoliv skutečný biologický otec,“ potvrdila renomovaná advokátka Dagmar Raupachová.

„Jde o to, aby dítě mělo právní jistotu, že o něho bude postaráno a že neskončí osamocené, takříkajíc na ulici,“ dodala Raupachová. Skutečný otec se pak svého dítěte může domáhat jedině soudní cestou. „Je to jediný způsob,“ potvrdila Raupachová. Dokonce i když se dítě narodí do 300 dnů po rozvodu, je za jeho otce automaticky považován původní manžel. Ten má pak pouze jednu šanci, jak se »břemene« zbavit – obrátit se na soud a pomocí testů DNA prokázat, že otcem dítěte opravdu není.

A to možná čeká i bývalého sbormistra Bambini di Praga Bohumila Kulínského, který nyní čelí obvinění ze sexuálního zneužívání 49 sboristek. Jeho manželka Linda Vágnerová (29) je totiž těhotná s bývalým zpěvákem Ready Kirken Michalem Hrůzou! Na dítě tak bude platit místo Hrůzy Kulínský!

„Nemám, co bych k tomu řekl,“ sdělil deníku Aha! Kulínský. Před pár dny ale potvrdil, že o vztahu své manželky s hudebníkem ví. „Oběma se nám ulevilo, když je to teď venku. Moje ještě současná žena Linda je moje největší kamarádka, a tak to zůstane napořád. Teď čekám, až já potkám svůj Osud,“ prozradil Kulínský. Vztah se zpěvákem Hrůzou netají ani Linda Vágnerová. „Ano, žiju s muzikantem Michalem Hrůzou a čekám s ním dítě,“ potvrdila nedávno.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.