Zemřel herec Dennis Hopper (†74)! Bezstarostná jízda skončila... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zemřel herec Dennis Hopper (†74)! Bezstarostná jízda skončila...

V březnu dostal Hopper hvězdu na chodníku slávy.
V březnu dostal Hopper hvězdu na chodníku slávy. (EPA, Isifa.com)

Ve věku 74 let zemřel včera ráno americký herec Dennis Hopper. Ve svém bytě v Los Angeles podlehl rakovině prostaty, se kterou statečně bojoval od září minulého roku. Poslední dny života strávil obklopen svými blízkými. I přes těžkou nemoc byl velmi aktivní – v lednu ještě stihl požádat o rozvod s Victorií Duffy (42) a 26. března slavnostně převzít hvězdu na hollywoodském chodníku slávy.

Rakovina a smrt

V září loňského roku se objevily první zprávy o tom, že je Hopper těžce nemocný. V říjnu lékaři stanovili strašlivou diagnózu – herec má rakovinu prostaty v pokročilém stadiu. V lednu se mu zhoubný nádor rozšířil i do kostí! Brzy bylo jeho blízkým jasné, že pomalu a bolestivě umírá. Už v březnu bylo zřejmé, že hvězdě filmu Bezstarostná jízda nepomůže ani chemoterapie. Včera zákeřné nemoci podlehl.

Před smrtí rozvod

V lednu učinil Hopper šokující krok – po 14 letech požádal o rozvod s Victorií Duffy! Jeho žena se k němu prý chovala nelidsky, byla výbušná a pomatená. Hercův asistent dokonce tvrdí, že se svého manžela pokusila zabít. Spor vyústil v to, že se k němu nesměla přiblížit více než na 30 metrů. I přes to, že si to Hopper nepřál, směla Victoria i nadále bydlet v jeho domě, on jí a jejich dceři Galen musel platit výživné ve výši 226 tisíc Kč.

Dennis Hopper s poslední ženou Victorií.

Osobní život

Dennis Hopper byl za svůj život pětkrát ženatý a zanechal po sobě čtyři děti a dvě vnučky. Jako každý slavný muž si vybíral stále mladší ženy – poslední dvě byly dokonce mladší než jeho nejstarší dcera...

Dennis Hopper (vlevo) v kultovním filmu Bezstarostná jízda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.