Petr Muk (†45): Rodinné prokletí - Smrt kvůli blesku! Zabíjela cirkulárka a teď alkohol a prášky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petr Muk (†45): Rodinné prokletí - Smrt kvůli blesku! Zabíjela cirkulárka a teď alkohol a prášky

Fotografie
Fotografie (internal)

Rodinu nečekaně zesnulého zpěváka Petra Muka (†45) sice odchod jejího slavného člena naprosto zdrtil, není to ale poprvé, kdy někdo z jeho příbuzných zemřel za podivných a velmi smutných okolností. Oba Petrovi dědečkové totiž skonali při tragických nehodách!

Tu rodinu stíhá jedno příšerné neštěstí za druhým. Zažila tolik smůly, kolik jí jiní neposbírají ani za pár set let. „Petrův dědeček například zahynul poté, co ho zasáhl blesk. Neměl šanci přežít. Babička se pak podruhé vdala, ale ani Petrův nevlastní děda se nakonec nedožil vysokého věku. Když řezal dřevo, kotouč bohužel vylétl z cirkulárky a prakticky ho rozsekal na kousky. Už se zdálo, že to nejhorší mají za sebou. Ale teď přišli i o Péťu, na kterého byli všichni tolik hrdi,“ prozradil nám dlouholetý soused Mukovy babičky. Ta prý druhého manžela dlouho nepřežila...

Všechny tři muže pojilo ještě něco víc než jen nečekaný a surový odchod ze světa živých – vlastní i nevlastní dědeček i Petr Muk umřeli skoro ve stejném věku...

Zpěváka našla jeho rodina v pondělních ranních hodinách pár hodin poté, co se vrátil z bujaré pijatyky. Nejevil známky života. Podle zatím neoficiálních informací zemřel následkem otravy organismu buď prášky, nebo alkoholem. Objevily se i zvěsti o tom, že se udusil vlastními zvratky. Výsledek pitvy by měl být znám do pátku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.