Šéf Matějské pouti Václav Kočka (69): Umřel mi další syn! Nad dcerou Petra Muka Noemi (3) přebírá kmotrovství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Šéf Matějské pouti Václav Kočka (69): Umřel mi další syn! Nad dcerou Petra Muka Noemi (3) přebírá kmotrovství

Václav Kočka truchlí na pohřbu svého syna Vaška. Petr Muk (vzadu) se od něj nehnul ani na krok.
Václav Kočka truchlí na pohřbu svého syna Vaška. Petr Muk (vzadu) se od něj nehnul ani na krok. (Aha! – Karel Kopáč)

Šéf Matějské pouti Václav Kočka (69) má za sebou další rodinnou tragédii! Rok a půl po vraždě mladšího syna Václava (†40) a jen několik dní poté, co pochoval svou sestru, přišla další rána. Náhlé úmrtí zpěváka Petra Muka (†45), kterého považoval téměř za svého syna, ho doslova zdrtilo!

Největší starost teď má Václav Kočka o Mukovu dcerku Noemi (3) a vdovu Evu (37), které náhle zůstaly samy. A není divu! Kočkův zavražděný syn Václav a také jeho dcera Olga totiž byli Mukově nejmladší dcerce za kmotry! A to se v rodině kolotočárů bere smrtelně vážně!

„Musíme po našem mrtvém synovi převzít jeho kmotrovskou úlohu a rodině Petra pomoci, jak jen to půjde. Je to, jako by nám zemřel další syn. Nejdříve jim zajistíme dobrého právníka, aby je nikdo nemohl ošidit. Je třeba vyřešit autorská práva a placení hypoték, které měli. Evu a Noemi bereme pod ochranná křídla,“ vypráví Kočka, který se postavil i proti údajné Mukově milence Martině Janderové (39). Ta tvrdí, že s ní má Muk syna (3). „To je nesmysl, jen z jeho rodiny chce tahat peníze! Vůbec nevěřím, že by to bylo Petrovo dítě,“ rozčiluje se Kočka.

Podle něj byl Petr Muk v posledním období šťastný. On sám se s ním viděl naposledy den před smrtí. „Byl tady na Výstavišti a dal nám nové CD. Nijak nepil. Dal si jen pivko, panáka odmítl. Měl skvělou náladu,“ vypráví Kočka. „Ta smrt je podle mě neuvěřitelně smutná náhoda. On by se nezabil. Eva ho našla doma v křesle, zřejmě se udusil zvratky,“ dodává.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.