Alice Bendová utekla z porodnice! Čtyři dny po narození dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Alice Bendová utekla z porodnice! Čtyři dny po narození dcery!

Alice Bendová s manželem a svými dvěma dětmi – starším Vaškem a čtyřdenní Alicí.
Alice Bendová s manželem a svými dvěma dětmi – starším Vaškem a čtyřdenní Alicí. (Aha! – Martin Hykl)

Herečka Alice Bendová (36) včera i s malou Aličkou opustila porodnici v Motole. A to jen čtyři dny po dramatickém porodu, kdy začala rodit přirozenou cestou, avšak komplikace nakonec přinutily lékaře k císařskému řezu. Šťastnou maminku si přijel vyzvednout manžel – hokejista Václav Benda i s prvorozeným synem Vašíkem.

Tak to je panečku kalup! Čtyři dny po císaři, a herečka a »hádačka« pořadu Hádej, kdo jsem už utíká domů z porodnice. „Obě jsme byly v pořádku, pan doktor nám ráno řekl, že můžeme domů, jen se to trochu zpozdilo. Vypadalo to, že nemocnici opustíme už dopoledne, ale nakonec to bylo až po obědě,“ smála se rozradostněná sexy herečka. „Vašík už se nemohl dočkat, až budeme i s Alou doma,“ svěřila se deníku Aha! Bendová. Malá Alice se narodila ve čtvrtek. Maminku přivezl na sál manžel. „Rodit jsem začala ráno v osm a Ala přišla na svět ve tři odpoledne,“ popsala svůj druhý porod dnes už vysmátá Alice. A přiznala, že ani poprvé to neměla na operačním sále jednoduché. „Vašík se dral na svět taky hodně divoce,“ líčí příběhy z porodního oddělení Bendová, která samozřejmě včera ochotně ukázala svou dcerku, jež zdědila veškerou krásu po mamince. Na holčičku v růžovém kabátku se nemohl vynadívat tatínek ani starší bráška. Svou rodinu si hokejista Benda naložil do vozu a uháněl s nimi domů.

Malý Vašík má ze sestřičky velikou radost.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.