Hana Hegerová a Gabriela Vránová - Jedna po operaci, druhá na ni čeká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hana Hegerová a Gabriela Vránová - Jedna po operaci, druhá na ni čeká!

Gabriela Vránová se svěřila do rukou lékařů a podstoupila všemožná oční vyšetření.
Gabriela Vránová se svěřila do rukou lékařů a podstoupila všemožná oční vyšetření. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Šansoniérka Hana Hegerová (78) a herečka Gabriela Vránová (70) jsou s přibývajícím věkem častými klientkami nemocničních zařízení! A zatímco Hegerová má čerstvě po operaci, Vránovou zákrok teprve čeká.

„Zjistili mi malý začínající šedý zákal, musím se rozmyslet, kdy bych mohla podstoupit ambulantní zákrok,“ svěřila se deníku Aha! Vránová, která středeční odpoledne strávila v očním centru. A výsledky nejsou zrovna příznivé. Hrozí jí totiž ještě jeden zákrok. „Jde o laserovou operaci, která odstraňuje refrakční vadu očí,“ vyrukoval na Vránovou lékař, který herečce nabídl i menší vylepšení – plastickou operaci očních víček. O tom však nechtěla Vránová ani slyšet.

A zatímco se herečka rozmýšlí, kdy si v divadle naplánuje nemocenskou, zpěvačka Hana Hegerová se už zotavuje po operaci nohy, která ji už delší čas dělá problémy a nutí ji chodit o berlích. „Problémy s nohou jsou horší a horší. Před několika týdny mě znovu operovali, snižovali mi vápno v kostech,“ svěřila se Hegerová, která už před rokem podstoupila operaci kyčle. „Teď odpočívám v Turecku, potřebuji nabrat síly,“ povzdychla si první dáma českého šansonu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.