John Travolta čeká přírůstek do rodiny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

John Travolta čeká přírůstek do rodiny

Fotografie
Fotografie (internal)

Americký herec John Travolta a jeho partnerka Kelly Prestonová oznámili, že „…očekávají nový přírůstek do rodiny“. Bude mít Travolta opět kluka? Loni mu zemřel šestnáctiletý Jett…

Travolta a Prestonová očekávání nového přírůstku do rodiny oznámili na svém soukromém webu. Neupřesnili ale, co by oním přírůstkem mělo být.

Webové servery soustřeďující se na život celebrit okamžitě rozjely vlnu spekulací, že sedmačtyřicetiletá Prestonová je těhotná. S Travoltou už má desetiletou dceru Ellu. Syn Jett zemřel v loňském roce ve věku šestnácti let.

Ovšem prohlášení může mít ještě jeden výklad. Při nedopatření na letišti v Maine byli tento týden zabiti dva psi Johna Travolty, a tak je docela dobře možné, že oním přírůstkem je míněn nový zvířecí kamarád. Psy zabilo servisní vozidlo na letištní ploše, kam byli vyvedeni k vyvenčení z letadla, v němž letěla Travoltova rodina.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.