Rvačka! Tekla krev! Kvůli ženě Brzobohatého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rvačka! Tekla krev! Kvůli ženě Brzobohatého

Radek Brzobohatý s manželkou.
Radek Brzobohatý s manželkou. (pro Aha! – Juraj Durdiak, Marek Pátek)

Herec Radek Brzobohatý (77) alias zloduch Mrakomor z pohádky Princ a Večernice trne hrůzou! Předevčírem totiž jeho ženu, herečku Hanu Gregorovou (57), přepadl agresivní podivín. A tekla krev! Zachránil ji až Juraj Durdiak (58), představitel prince Velena z uvedené pohádky.

K roztržce došlo v Bratislavě, kde Gregorová vystupuje jako porotkyně taneční soutěže ShowDance. „Měl jsem na ulici ostrou výměnu názorů. S Hanou Gregorovou jsme se pohybovali po centru. Chvíli jsme někde seděli, pak jsem ji doprovázel, protože odjížděla do Prahy. V tu chvíli k nám přišel neznámý muž. A nejdřív byl nepříjemný k ní. Lepil se na ni. Řekl jsem mu, aby šel pryč,“ potvrdil incident serveru Topky.sk herec a manažer bratislavského divadla L+S Durdiak.

Pak nastala bitka. Z té si odnesl zkrvavený nos, on sám také pár ran rozdal. „Asi měl pár piv. Nebudu to dál řešit. Nevolal jsem doktory ani policii. Vždyť ani nevím, jak se jmenoval nebo jak vypadal,“ dodává šlechetný zachránce manželky Radka Brzobohatého Juraj Durdiak. Incident potvrzuje i Hana Gregorová. A svému zachránci je vděčná. „Juraj je můj oddaný kamarád. Zastal by se mě vždy. Nevypadá na to, ale má sílu v ruce. Moc si ho vážím,“ řekla nám Gregorová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.