Ali Amiri vám zachrání život: Nechte si prohlédnout pihy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ali Amiri vám zachrání život: Nechte si prohlédnout pihy!

Fotografie
Fotografie (internal)

Fanynky exoticky vyhlížejícího zpívajícího doktora Ali Amiriho (29) mají šanci potkat svůj idol doslova na vlastní kůži. Amiri se totiž připojil k několika desítkám kožních lékařů v celé republice, kteří jsou dnes ochotni zdarma vyšetřit každého, kdo se bojí rakoviny kůže.

Finalista první řady soutěže Česko hledá SuperStar má ordinaci v Pražském dermatologickém centru. Podezřelá znamínka bude vyšetřovat v rámci Evropského dne melanomu. „Jako lékař můžu tento nápad jen chválit. Lidé jsou dnes o rakovině mnohem lépe informováni, ale stejně se často bojí přijít. Jde přitom o život,“ říká Ali Amiri.

Zhoubný nádor kůže zvaný melanom lze v počátečním stádiu poměrně snadno léčit, v pokročilém však bývá bohužel často smrtelný. Každý rok na něj zamře přes tři sta Čechů. Pokud to máte do Prahy daleko a chcete si nechat znamínka vyšetřit, seznam dalších lékařů najdete na stránkách www.melanoma.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.