Nesmrtelný Michael Jackson se objeví v Římě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nesmrtelný Michael Jackson se objeví v Římě!

Vrací se! Za měsíc a půl to bude rok od chvíle, kdy popová scéna ztratila svého krále. Navždy? Nikoliv. Přesně 25. června bude Michaelem Jacksonem žít celý Řím…

Rok po jeho úmrtí se zde totiž uskuteční velký koncert. Akce se bude konat na olympijském stadionu v Římě a pořádá ji Michaelův bratr Marlon Jackson.

Na organizaci tříhodinové show se má podílet Alfred McCrary, který s Michaelem Jacksonem složil mnohé písně, jakož i Travis Payne, choreograf a koproducent dokumentárního filmu o Jacksonově posledním vystoupení This is it. Plánována jsou vystoupení Marlona Jacksona, Dionne Warwickové, zpěváka skupiny Imagination Lee Johna a Alfreda McCraryho, člena skupiny Jackson 5.

"Koncert na počest Michaela Jacksona bude událostí, která nemá sobě rovnou, exkluzivní a inovační show na oslavu této hudební legendy," uvedli organizátoři. Před show samotnou vystoupí mluvčí Michaela Jacksona Kathryn Milofskyová a právní zástupce rodiny Jacksonových Brian Oxman s multimediálními krátkými filmy ukazujícími všestrannost Michaelova talentu a osobnosti a nejdůležitější etapy jeho umělecké dráhy.

Koncert pořádá produkční společnost WorldLive Entertainment. Vstupenky stojí od 70 do 90 eur (asi 1800 až 2300 Kč).

"Řím jsme si pro koncert zvolili proto, že to byla první evropská etapa prvního turné Michaela Jacksona," sdělila mluvčí produkční společnosti. Část příjmů z koncertu bude sloužit k dobročinným účelům.

Agentura připomněla, že rozlučkový koncert s Michaelem Jacksonem, který se měl původně konat loni ve Vídni a přesunul se na letošní červen do Londýna, se neuskuteční. Agentura, která měla koncert spolu s Jacksonovým bratrem Jermainem organizovat, je totiž v likvidaci.

Jackson zemřel loni v červnu v 50 letech na selhání srdce po předávkování léky.

Související články:

Jacksonův otec lékaři: Vrahu, zabil jsi mi syna, s holým zadkem půjdeš sedět!

U hrobu Michaela Jacksona: Fanoušků málo, střeží jej rodina

Záznam ze sanitky, která vezla Jacksona

Zveřejnili kompletní pitevní zprávu Michaela Jacksona - Tělo plné ran a vpichů

Michael Jackson zemřel! Všechno o jeho smrti

Autor (ex, ČTK)

Foto ara

01.05.2010, 05:00

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.