Dominika Stará: Pronásleduje ji úchyl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Stará: Pronásleduje ji úchyl!

Dominiku Starou pronásleduje obdivovatel.
Dominiku Starou pronásleduje obdivovatel.

Finalistka Česko-Slovenské SuperStar Dominika Stará prožívá obrovský strach. Pronásleduje ji totiž úchyl!

Šestnáctiletá zpěvačka nemůže beze strachu ani vylézt na ulici, je jí totiž neustále v patách mladík, který se do ní zamiloval. Naposledy se pokoušel k Dominice dostat při jejím posledním koncertu, nakonec ale zasáhla ochranka a »stalkera« zneškodnila. „Rozběhl se pak ještě za mnou. Tak tak jsem to stihla utéct do auta,“ popsala Dominika incident.

Mladík z Bratislavy se podle serveru čas.sk pokusil zpěvačku kontaktovat po internetu a když sympatická blondýnka nereagovala, jel za ní domů do Šamorína. „Dominika naštěstí byla v tu dobu v Bratislavě na generálce Miss 2010, takže jí tu nenašel,“ řekla serveru její maminka Adriana Stará. Jeho útok pak vyvrcholil na sobotním koncertu.

Stará se ale zatím nemá jak bránit, protože ji pronásledovatel nic neudělal. „Nezbývá nám nic jiného, než ji hlídat a hlídat, na každém kroku,“ povzdechl si Dominičin manažer Ľubo Kmec.

Foto Martin Hykl

(iec)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.