Zlata Adamovská - Po rozchodu se nechala »omladit« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zlata Adamovská - Po rozchodu se nechala »omladit«

Zlata Adamovská má obličej jako dětský zadeček – bez jediné vrásky. Není to však přirozený proces, za její krásou stojí omlazující injekce.
Zlata Adamovská má obličej jako dětský zadeček – bez jediné vrásky. Není to však přirozený proces, za její krásou stojí omlazující injekce. (Aha! – Martin Hykl, Dalibor Puchta, Tv Nova, Karel Kopáč, Petr Novotný)

Pakliže by se někomu mohlo zdát, že obličej Zlaty Adamovské (51) zdaleka neodpovídá jejímu věku, deník Aha! má vysvětlení. Adamovská totiž několikrát ročně podstupuje vyhlazování obličeje, na kterém byste i s lupou jen těžko hledali vrásky. „Jednou za dva měsíce chodím na vyhlazování obličeje,“ konečně přiznala Adamovská, která chce stejně jako ženy v jejím věku vypadat dobře.

Doktorka Běla Valšíková z Ordinace v růžové zahradě 2 se pravidelně zkrášluje, a zatímco plastiky nikdy nepotvrdila, drobné kosmetické a někdy i bolestivé úpravy přiznala.

Co v tom vězí? Po odhalení nevěry Radka Johna chce zřejmě vypadat ještě lépe, aby svému muži ukázala, o co vlastně přišel. Vždyť botulotoxinové injekce, které se píchají do čela a oblastí okolo očí, jsou trendy a v dnešní době je využívá většina žen. Mezi ně samozřejmě patří i Adamovská.

Pravidelné omlazovací procedury podstupuje několikrát do roka, nevyjímaje kyseliny hyaluronové. Ta se píchá okolo hranice rtů a koriguje jejich velikost. Většina hereček však podstupuje tyto bolestivé zákroky i kvůli práci.

„Je to tak, lidé se nechtějí dívat na vrásčité staré ženské, režiséři rádi obsazují dobře vypadající ženy, je tedy skoro nutností dbát o pleť, popřípadě podstoupit nějaký jednodušší zákrok,“ řekla deníku Aha! další z hereček, která se také objevila v »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.