Karel Gott: Nesnesitelné bolesti zad! Zrušil kvůli nim i dovolenou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Karel Gott: Nesnesitelné bolesti zad! Zrušil kvůli nim i dovolenou!

Bolesti zad Karla Gotta jsou i po operaci stále větší, proto má v autě sklopenou sedačku.
Bolesti zad Karla Gotta jsou i po operaci stále větší, proto má v autě sklopenou sedačku. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Martin Přibyl)

Zdravotní stav pětatřicetinásobného Slavíka Karla Gotta (70) je velmi vážný. Přestože se v sobotu večer s velkými bolestmi zúčastnil předávání cen TýTý, včera se opět musel podrobit několikahodinové kontrole. A verdikt? Lékaři netuší, co s ním je!

Zdravotní komplikace Karla Gotta podle slov samotného zpěváka nemají lékařské odůvodnění. Tak alespoň zní verdikt skupiny odborníků, kteří měli včera dopoledne zpěváka na starosti. „Lékařské koncilium v Ústřední vojenské nemocnici neodhalilo příčinu mých bolestí. Přestože se na mně střídali různí specialisté, bohužel na nic nepřišli,“ svěřil se deníku Aha! Gott, který kvůli neustupujícím bolestem trpí jako čert a navíc se mu špatně chodí. Jediné, na čem se lékaři shodli, bylo, že se určitě jedná o problém neurologického rázu.

„Budu teď docházet každý den k neurologovi a snad mě vyléčí. Ty bolesti zad jsou nesnesitelné,“ říká Gott s nadějí v hlase. Kvůli svému zdravotními stavu ale musel stornovat dovolenou za několik desítek tisíc korun. „Momentálně nejsem ve stavu, kdy bych mohl někam odcestovat. Zdraví je pro mě přednější než dovolená, takže jsem ji zrušil,“ dodal sklesle Gott.

Gott kvůli bolestem stornoval nadcházející dovolenou.

Šílená fanynka opět v akci: Čekala na Karla na rautu!

Zatímco Karel Gott (70) uléhal doma v bolestech do postele, čekala na zpěváka na rautu po předávání cen TýTý jeho šílená německá fanynka Hannelore Uhl (46). „Dostala jsem pozvánku,“ dušovala se, když jsme ji oslovili u přípravy kávy. O tom, že je její miláček po operaci, věděla! A když už tedy Karel nedorazil, užila si večer po svém. Pojedla, popila a odešla neznámo kam. Ještěže Gott na raut nešel. Z téhle dámy, která už několik let v Německu např. roznáší, že děti Charlotte (3) a Nelly (1,5) nejsou jeho, by se mu totiž mohlo přitížit! To, že měla Hannelore pozvánku, je ale zarážející. Vypadá to, že má v českém showbyznysu komplice. Mistře, pozor!

Gottova bláznivá obdivovatelka si na rautu vychutnávala kávičku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.