Česká Miss Jitka Válková: Ona chodí s »Arnoldem«! Láska s kulturistou a sponzorem soutěže! Pomohl jí k vítězství? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Česká Miss Jitka Válková: Ona chodí s »Arnoldem«! Láska s kulturistou a sponzorem soutěže! Pomohl jí k vítězství?

Jitka Válková, nová Česká Miss, ještě v sobotu milence tajila.
Jitka Válková, nová Česká Miss, ještě v sobotu milence tajila. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek, ara)

Nová Česká Miss Jitka Válková (18) sice po vítězství tvrdila, že je bez přítele, ale o dva dny později přiznala, že je vlastně zamilovaná a v jejím životě je muž, který by se mohl stát jejím partnerem! „Rodí se něco, ale nechci to zakřiknout,“ přiznala Válková. Deník Aha! ví, kdo je tajemný milenec. Trenér Mirek Cipra (37) – ten je se soutěží úzce spjatý a s Jitkou se zná už od prvního castingu!

„Ráda bych upozornila na jednu věc, Jitka Válková sice všude prohlašuje, že je nezadaná, ale je to omyl. Má poměr s majitelem firmy Cipracapital, ten muž je zároveň obchodním partnerem České Miss,“ stálo v anonymním mailu, který dorazil do redakce. Oním mužem je Miroslav Cipra, který samozřejmě nechyběl ani na slavnostním finále.

Známý kulturista, který se pyšní svaly jako Arnold Schwarzenegger v nejlepších letech, má pestrý životopis. Jeho partnerkou byla třeba pornohvězda Paula Wild. „Ano, Jitku znám od začátku soutěže. Byl jsem s ní pořád, ale stejně tak jsem byl i s jinými dívkami. Nejsem její přítel,“ mlžil Mirek Cipra. A vlastně nelhal. I sama Válková uvádí, že vztah je teprve v začátcích a nerada by něco pokazila.

„Známe se od doby, kdy jsme spolu odjeli do Dominikánské republiky, pak jsme se víc a víc poznávali,“ potvrdila nakonec čerstvý vztah krásná bruneta. Pomohlo jí chození s jedním mužem, těsně napojeným na Českou Miss, k vítězství? Prý ne. Ale Bůh suď...

Zatímco se nová misska Jitka Válková na večírku věnovala zpívání, její milenec Cipra vyváděl ďábelské kousky se slovenskou herečkou Andreou Kerestešovou.

Poznejte 5 rozdílů

Mirek Cipra

Arnold Schwarzenegger

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.