Českou Miss je zakomplexovaná Jitka Válková, soutěž však ovládla Machová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Českou Miss je zakomplexovaná Jitka Válková, soutěž však ovládla Machová!

 Nová Česká Miss World Veronika Machová.
Nová Česká Miss World Veronika Machová. (Martin Hykl, David Kundrát)

A je rozhodnuto! Novou Českou Miss se stala osmnáctiletá Jitka Válková. Soutěž však třemi tituly, včetně České Miss World, ovládla Veronika Machová.

Souboj dvanácti finalistek soutěže Česká Miss ovládla blond kráska Veronika Machová, která si získala přízeň čtenářů deníku Blesk i posluchačů rádia Frekvence 1. Ti ji zvolili jako nejkrásnější finalistku. Za pravdu jim dala i odborná porota v čele s hrdinou akčních filmů Jeanem-Claudem Van Dammem a udělila krásce titul Česká Miss World. Veronika sice ještě nemá žádné zkušenosti s modelingem, živit se jako modelka byl ale prý její největší sen, který se právě splnil.

Česká Miss 2010 Jitka Válková.

Absolutní vítězkou, tedy Českou Miss 2010, se pak stala na základě diváckého hlasování osmnáctiletá Jitka Válková, jíž předala korunku úřadující Miss Universe, Stefania Fernandez. Ačkoliv mladičká Jitka neudržela rozrušením z vítězství slzy, obává se, že ji na Miss Universe, kam brzo pojede reprezentovat Českou republiku, srazí vaz její výška. Měří pouhých 170 centimetrů a jak sama přiznala, má ze své výšky komplexy.

Během téměř tříhodinového večera byly finalistky představeny v róbách, plavkách i v adrenalinových disciplínách. Mezi hosty v bývalé hale ČKD v Praze se objevila například těhotná Lucie Hadašová s přítelem Jaroslavem Bednářem, Eliška Bučková, Vendula Auš Svobodová s manželem, Kristýna Lebedová bez přítele radního Richtera, který je zaneprázdněný pracovními povinnostmi, nebo také manželé Havlovi. Ti podle slov Maláčové upřednostnili účast na finále před večeří s princem Charlesem.

Více o slavnostním večeru čtěte už v zítřejším tištěném deníku Aha!.

Machová vyhrála i v anketě deníku Blesk a rádia Frekvence 1.

Na finálovém večeru nechyběla ani Vendula Auš Svobodová s manželem.

Porotě předsedal Jean-Claude Van Damme.

Ten předvedl něco ze svěho umění i na Liboru Boučkovi, který Českou Miss 2010 moderoval.

V odborné porotě vedle Ondřeje Hejmy a Haliny Pawlowské zasedli i Leoš Mareš a Adéla Banášová.

Dvanáct finalistek České Miss 2010.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.