Kate Winslet z Titaniku & Sam Mendes: Rozpad zlatého páru! Zdrcená herečka utekla do Mexika! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kate Winslet z Titaniku & Sam Mendes: Rozpad zlatého páru! Zdrcená herečka utekla do Mexika!

Kate Winslet z Titaniku & Sam Mendes
Kate Winslet z Titaniku & Sam Mendes (ČTK/AP, ara)

Oscarová herečka Kate Winslet (34, Titanic) a režisér Sam Mendes (44, Americká krása) v pondělí oznámili rozpad sedmiletého manželství! Prý žijí odděleně už od ledna – to také vysvětluje, proč se Winslet objevila na Oscarech bez doprovodu. Rozrušená Kate utekla krátce po oznámení rozchodu i s dětmi do Mexika.

Kate Winslet a Sam Mendes tvořili téměř ideální dvojici. Oba jsou majiteli Oscarů, proto se jím říkalo »zlatý pár«. Je ironií osudu, že se jejich vztah rozpadl po skončení natáčení filmu o rozchodu Nouzový východ, v němž Winslet hrála a který Mendes režíroval. Natáčecí štáb ale zpráva o rozpadu jejich manželství příliš nezaskočila. Natáčení totiž provázela ostrá výměna názorů mezi oběma manžely. Kate bylo velmi nepříjemné natáčení nahých scén s hercem Leonardem DiCapriem, který je jinak její dobrý kamarád. Nedokázala se smířit s tím, že lechtivé scény režíruje její muž. „To už je trochu moc. Leo mi sice pořád říká, že se nad to mám povznést. Ale já mu odpovídám: »Ty jsi můj nejlepší kamarád a on je můj manžel«. To je prostě divné,“ svěřila se herečka.

I přesto je prý skutečným důvodem rozkolu Mendesova nespokojenost s divadelním projektem, na kterém pracoval. „Byl znuděný a špatnou náladu bral s sebou domů. A to také udusilo poslední jiskru jejich vztahu,“ řekl zdroj blízký Winslet.

Kate se nyní snaží přijít na příjemnější myšlenky na dovolené v Mexiku, kam odcestovala se synem Joem (6) a dcerou Miou, kterou má z předešlého vztahu. Rozchod ji velmi zdeptal. Nemůže přenést přes srdce, že má nyní dvě děti s dvěma muži a s žádným z nich už nežije.

Winslet a DiCaprio zase spolu. Režisér Titaniku Cameron chystá 3D verzi slavného filmu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.