Jennifer Aniston a Gerard Butler: Velká láska? Ne! Velký podfuk! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Jennifer Aniston a Gerard Butler: Velká láska? Ne! Velký podfuk!

A takhle se všem vysmáli
A takhle se všem vysmáli (Profimedia.cz)

Těžko si lze představit zamilovanější pár. Sexy herečka Jennifer Aniston (41) se na premiéře svého nového fi lmu Bounty Hunter (Lovec odměn) láskyplně tulí ke svému hereckému kolegovi Gerardu Butlerovi (40), ten její zamilované pohledy opětuje. Jenže nenechte se zmást, všechno je trochu jinak!

O tom, že spolu začali randit během natáčení filmu, se v Hollywoodu už dlouho vede šuškanda. A Jennifer s Gerardem dělali na červeném koberci vše pro to, aby tuto fámu nevyvrátili. „Jasně že to mezi námi vybouchlo. Jennifer je pevně nohama na zemi, nemá žádné hvězdné manýry a nebere se moc vážně, to máme společné,“ řekl přítomným novinářům Gerard. „Miluju Gerryho,“ dodala Aniston. Jenže pak přišel okamžik pravdy. Když se novináři Jennifer zeptali, zda spolu skutečně něco mají, rozesmála se a ukázala prstem na Butlera. „S tím přišel on, s těmi drby. Je to jeho chyba!“ Faktem ale zůstává, že jim oběma šlo natáčení scén, v nichž spolu mají flirtovat, neobyčejně lehce. „Sice si spolu nikdy nic nezačali, ale skvěle to předstírají,“ uzavírá režisér filmu Andy Tennant.

Jako dva milenci. Takhle pózovali fotografům.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.