Přeměna playboye Tofiho v tatíka: Lidi, miluju přebalování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Přeměna playboye Tofiho v tatíka: Lidi, miluju přebalování!

2010 TEĎ ŘÍKÁ: „Holka je úžasná, určitě jí pořídíme brat-říčka nebo sestřičku. Dětí chci mít rozhodně víc.“
„Narození té malé je to nejhezčí, co jsem zažil.“
2010 TEĎ ŘÍKÁ: „Holka je úžasná, určitě jí pořídíme brat-říčka nebo sestřičku. Dětí chci mít rozhodně víc.“ „Narození té malé je to nejhezčí, co jsem zažil.“ (Aha! – Martin Hykl, ara)

Konec kamaráda do deště! Říkalo se mu lev salonů, neřízená střela, nezkrotný lovec žen… Tomu všemu ale už odzvonilo!

Sagvan Tofi (45) totiž začal sekat latinu poté, co se mu před nedávnem narodila dcera Satine. „Přebaluju, koupu, dcerkou se kochám. Je na ni úžasný pohled,“ rozplývá se »Sagi«.

A otcovství si prý maximálně užívá, kontroluje teplotu sunaru, aby se jeho maličká nespálila, hraje si s ní a ani rozněžnělé šišlání mu nedělá problémy. I když si takhle asi definitivně kazí pověst drsňáka a hospodského povaleče, v jednom nehodlá nikdy ustoupit. „Do chomoutu mě žádná nedostane!“ O svou pověst lamače dívčích srdcí se ale snaží bojovat dál. Aby nevypadal jako roztomilý taťka, dokonce pohrozil novinářům: „Jestli napíšete, že jsem byl u porodu, rozbiju vám držku!“ vyhrožoval s úsměvem ve tváři.

1988 (v roce natočení Kamaráda do deště): TEHDY ŘÍKAL: „Když zlískanej sbalím holku na diskotéce a ráno odejde, tak si ji ani nepamatuju. Potkávám spoustu žen, a bohužel to všechno nestihnu. Za ten krátký život se to nedá.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.