Noví Simpsonovi přicházejí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Noví Simpsonovi přicházejí!

Homer je nejsvéráznější postavičkou seriálu Simpsonovi.
Homer je nejsvéráznější postavičkou seriálu Simpsonovi. (: Česká televize)

PRAHA – Česká televize připravuje na září další, již patnáctou řaduv seriálu o populární rodince Simpsonových. Další premiérová série bude již tradičně začínat speciálním čarodějnickým dílem a setkáme se v ní se všemi členy rodiny a i s dalšími postavičkami ze Springfieldu.

Česká televize připravuje na září další, již patnáctou řaduv seriálu o populární rodince Simpsonových. Další premiérová série bude již tradičně začínat speciálním čarodějnickým dílem a setkáme se v ní se všemi členy rodiny a i s dalšími postavičkami ze Springfieldu.

Ve speciálním čarodějnickém dílu, který ČT odvysílá v sobotu 9. září, nejdříve Homer zabije Smrt a převezme její úlohu. Velký prostor dostane také bláznivý profesor Frink a nakonec si Bart s Milhousem užijí skvělého objevu: stopek, které dovedou zastavit čas. I když se již několikrát spekulovalo o konci tohoto seriálu, ve Spojených státech se rozbíhá vysílání již osmnácté řady.

Diváci České televize se tedy mohou těšit na další pokračování. A opět s vynikajícím dabingem Martina Dejdara, Jiřího Lábuse a Heleny Štáchové.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.