Agáta Hanychová: Modelka po návratu z USA nakoukla do domu hrůzy - S pobodanou chodila do školy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Agáta Hanychová: Modelka po návratu z USA nakoukla do domu hrůzy - S pobodanou chodila do školy!

Agáta u vrat domu, ve kterém se odehrálo neštěstí.
Agáta u vrat domu, ve kterém se odehrálo neštěstí. (Aha! – Marek Pátek, Alexandr Malachovský, Karel Kopáč)

Modelka Agáta Hanychová (24) se včera podívala ke svému domu ve středočeských Statenicích, kde se ve středu odehrálo krvavé drama. Útočník, zřejmě exmilenec oběti, tam pobodal dívku (23). Po příletu z dovolené z USA se nestačila divit, v jaké bojiště se její dům přeměnil.

Agáta dům pronajímá přes realitku, podnájemníky ale zná. „S pobodanou dívkou jsem chodila do školy. Teď mi dluží osmdesát tisíc na nájemném,“ rozčilovala se modelka. Zároveň naznačila, že v případu mohly sehrát svou roli i drogy. Když nahlédla oknem do domku, neskrývala své rozčilení. „Tam to ale vypadá,“ zlobila se. Dovnitř nemohla, klíče od domku má stále policie. Oběť násilníka se podle informací Aha! měla stejně jako Agáta pohybovat v prostředí modelingu.

Že při výběru podnájemníků sáhla Agáta vedle, potvrdil i soused Alois Čálek (62), který byl v kritický den doma. „Ti dva se často hádali. On vždycky přijel pozdě v noci a vstávali až kolem poledne. Čím se živili, nikdo neví. Ve středu jsem slyšel křik. Když jsem vykoukl z okna, viděl jsem slečnu, jak běží ulicí jenom v tričku a kalhotkách. Byla celá od krve a pak se zhroutila na zem,“ vylíčil Čálek.

Policie případ intenzivně šetří, stále probíhají výslechy. Zatím ale nebyl nikdo obviněn. Oběť útoku zůstává na jednotce intenzivní péče v pražské vojenské nemocnici ve Střešovicích.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.