Exkluzivně! Marešová: Leoši, stěhuj se! Mareš: Když tady je tak krásně... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Exkluzivně! Marešová: Leoši, stěhuj se! Mareš: Když tady je tak krásně...

Fotografie
Fotografie (internal)

Moderátor Leoš Mareš (33), který i po rozchodu s manželkou Monikou (34) zatím žije v jejich společném luxusním bytě na Praze 5, na stěhování nijak nepospíchá! A to i přesto, že krátce po provalení jeho dlouhodobé nevěry s milenkou Gábinou (20) už měl připravené krabice na stěhování přede dveřmi. Není divu – z mezonetového přepychu za desítky milionů se má vrátit do standardního bytu v Braníku.

„Já a děti zůstaneme v bytě na Smíchově sami, a Leoš se odstěhuje do našeho starého bytu,“ potvrdila před časem Monika Marešová, kterou moderátor podváděl i během jejího těhotenství. A Leoš nikterak neprotestoval. I po čtrnácti dnech od oznámení rozchodu však zůstává vše při starém. Mareš se zasekl a nikam, jak se zdá, se stěhovat nehodlá. A my víme proč!

Leoš nechce totiž opustit přepych, kterého si poslední dva roky ve svém novém bytě za padesát milionů dopřával. A po shlédnutí fotografií interiéru jeho smíchovského bytu se mu není co divit. Zatímco při naší návštěvě na stavbě budovy se dalo jen odhadovat, jak to bude uvnitř vypadat, a naši reportéři velkorysost prostoru mohli obdivovat jen v hrubé stavbě a představovat si, jak to bude vypadat ve finále, dnes už víme, jak je byt zařízen. Leoš si žije jako král! Deník Aha! vám nyní exkluzivně přináší pohled do bytu, jehož vnitřek měl být běžnému smrtelníkovi navždy utajen.

Byt před dostavěním:

Prostor kuchyně, když se dům v roce 2008 stavěl.

Takto vypadala Marešova koupelna v srpnu 2008 před nastěhováním.

Byt nyní:

Kuchyň je zařízena skutečně luxusně.

Vysouvací zásuvka pracovního pultu je opravdu praktická.

Leoš se cachtá v této luxusně vybavené koupelně .

Dvě umyvadla a obrovské zrcadlo přes celou zeď je u Leoše samozřejmostí.

Dominantou vstupní haly je vskutku luxusní schodiště.

Snem každé ženy je místnost plná věstavěných skříní. Leoš to své ženě dopřál.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.