Gott si pořizuje štěně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Gott si pořizuje štěně!

Dara Rolins se svojí Laurou (vpravo)a Gottovou Charlottou.
Dara Rolins se svojí Laurou (vpravo)a Gottovou Charlottou. (pro Aha! – Silvie Kořenková/ O2 arena, David Kundrát)

Zpěvák Karel Gott (70) je dokonalý táta. Alespoň pro své dcerky Charlottku Ellu (5) a Nelly Sofi i (2). Teď dokonce uvažuje, že svým holčičkám pořídí štěně. Už v červnu by jim měl donést malou fenku zlatého retrívra.

Gott prostě dcerkám nedokáže říct ne. A stejně tomu je i v případě pejska. „Holčičky si moc přejí fenku zlatého retrívra, už jsme ji vybrali, ale ještě ji nemáme doma. Jsme teprve ve fázi uvažování,“ svěřil se deníku Aha! Gott. Rodinka se pro pejska rozhodla poté, co si užila měsíc opečovávání Jack Russel teriéra Dary Rolins. „Holky se ukázaly jako skvělé pečovatelky,“ prohlásila Ivanka Gottová. Ta se fotkou svěřeného pejska chlubila kamarádce Iloně Csákové. Gott zatím všechna zvířátka doma odmítal, tentokrát ale nejspíš podlehne. Svým holčičkám totiž dělá opravdu pomyšlení. O víkendu je třeba vytáhl na velkolepou show v pražské O2 areně Putování s dinosaury. A o Gottovy bylo opravdu královsky postaráno. Měli totiž k dispozici jeden ze skyboxů v patře, odkud představení sledují jen ti nejdůležitější návštěvníci. Karel si se svými ratolestmi pochutnával na sushi, hovězím Stroganoff a sladkých dezertech a zákuscích, které jim připravil tým nejlepších českých kuchařů.

Ivance Gottové by se nejvíc líbil Jack Russel teriér, kterého nedávno hlídala Daře Rolins.

Zlatý retrívr

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.