Problémy v manželství moderátorské jedničky: Skončí milionář na dlažbě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Problémy v manželství moderátorské jedničky: Skončí milionář na dlažbě?

Už před pár měsíci to mezi Leošem a Monikou zjevně nebylo v pořádku.
Už před pár měsíci to mezi Leošem a Monikou zjevně nebylo v pořádku. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Už včera přinesl deník Aha! šokující zprávu o rozvodu jednoho z nejbohatších moderátorů v Česku Leoši Marešovi (34). Za rozvodem má stát Leošova nová známost Gábina Dvořáková, jak Aha! potvrdil přítel Moničiny kamarádky Tomáš M. „Všechno je to kvůli Gábině. Leoš a Monika se dohodli, že se rozvedou,“ prozradil Tomáš M. našemu deníku. Velmi brzy tak může vypuknout obrovský rozvodový kolotoč, kde půjde Leošovi i o střechu nad hlavou.

Zatím ani jeden z manželů informaci nepotvrdil, ale na přímý dotaz Aha! ji nevyvrátili. Moničina sestra Lucie však leccos prozradila o tajném telefonátu, kdy jí Leošova manželka údajně volala, že se domluvili na rozvodu. „Nevím, co vám mám k tomu říct, dám vám manžela,“ utápěla se v pátek večer ve smutku Monika Marešová (33), matka dvou chlapců, když mluvila s redaktorkou Aha! Monika by si ale rozvodem mohla přijít na pěkný balík peněz.

Existuje předmanželská smlouva?

Jak asi může dopadnout porozvodové vyrovnání? Manželé se nikdy nevyjádřili o předmanželské smlouvě. Nikdo neví, jestli vlastně existuje. Byt v PrazeBraníku si sice pořídili už před sňatkem, zato luxusní rezidenci v Praze na Smíchově Leoš koupil už coby ženáč. Cena bytu se podle našich informací pohybuje okolo 50 milionů korun. Na byt si však vzal hypotéku, takže jestli bude muset vyplatit svou ženu, mohl by co nevidět jít o žebrácké holi. Nikdo přesně v tuto chvíli neví, kdy začne opravdová bitva o majetek. Manželé se totiž teprve včera vrátili z dovolené, kde měl údajně Mareš oznámit své ženě, že se rozvádí. A zatímco v pátek vyděšeně zjišťoval, kdo nám informaci o jeho rozvodu takzvaně »propálil«, v sobotu už nezvedal telefon a nereagoval na textové zprávy. Manželka Monika si raději na nějaký čas mobilní telefon vypnula. Podle našich informací se oba zdržovali v bytě na Smíchově. Na stěhování tedy zatím nedošlo.

O rozvodu se mluví dlouho

O rozvodu nejlépe placeného moderátora u nás Leoše Mareše (33) a jeho ženy Moniky (34) se spekuluje již řadu měsíců. Jako první jsme vás o tom informovali, když se Leoš popral se svým kolegou z rádia Patrikem Hezuckým. Tehdy se měl nechat slyšet, že jakmile jeho manželka Monika porodí druhé dítě, opustí jí. Dokonce přiznal, že už má nový objev, bez kterého nemůže žít. Tím má být modelka Gabriela Dvořáková, která se zatím může pyšnit jen bezvýznamným titulem Miss Šumava.

Jak to tehdy bylo?

„Leoš není takový kliďas, jakým se dělá, a Patrika zase štve, jak se chová na veřejnosti. A když Leoš zase básnil o svém novém objevu, do kterého se prý i zamiloval, a najednou mu říkal, že kvůli ní asi opustí svou těhotnou manželku a malého Kubu (3) a rozvede se, tak ho chtěl Patrik přivést k rozumu, aby se vzpamatoval a uvědomil si, o co může kvůli krátkodobému flirtu přijít. Když to ale Leoš ignoroval, tak se Patrik neudržel a začal mu nadávat do kokotů. To ale Leoš, který se považuje za největší hvězdu českého showbyznysu, neunesl a hádka se nakonec tak vyostřila, až došlo i k pěstnímu souboji,“ tvrdil nám tehdy náš zdroj.

Pár dnů nato ale Leoš reagoval slovy: „Já jsem si všechno, co mám, vydobyl sám. Nikdo za mnou nikdy nestál. Nepodporoval mě. Co mám dělat, abyste mě nechali v klidu žít s manželkou? Jsme šťastná rodina. Nehádáme se, nepodvádíme. Všechno to jsou lži.“

Kde je tedy pravda? To se patrně velice brzy dozvíme z úst obou manželů.

Co všechno vlastní manželé Marešovi?

Kliknutím zvětšete

Rozchod Marešových prý zavinila tato kráska – Gábina Dvořáková:

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.