Václav »Noid« Bárta - Dovolená na vlastní nebezpečí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Václav »Noid« Bárta - Dovolená na vlastní nebezpečí!

Ani nehostinná pláž neodradila Vaška s Alenkou, aby ji prozkoumali.
Ani nehostinná pláž neodradila Vaška s Alenkou, aby ji prozkoumali. (pro Aha! – Václav Bárta)

Zpěvák a představitel Garcii v muzikálu Carmen Václav »Noid« Bárta (28) zažil adrenalinovou dovolenou! S přítelkyní Alenou Jáklovou (34) se totiž vydal do Venezuely!

„První den jsme se šli projít na pláž a dostali jsme se na území místních gaunerů. Najednou proti nám šli tři týpci, z jejichž výrazu bylo vidět, že mají něco za lubem. Ani na vteřinu z nás nespustili oči a prohlíželi si cennosti, které jsem s sebou měli,“ popisuje situaci Bárta, považovaný za tvrďáka. „Když kolem nás prošli, otočil jsem se za nimi zrovna ve chvíli, když jeden z nich měl napřaženou ruku. Vyjel jsem po něm a oni odešli,“ dodává »Noid«, který si z výletu přivezl i mnoho krásných vzpomínek. „Byli jsme rybařit na řece Orinoko. Já jsem chytil tygří rybu, která, ještě než jsem ji stačil pustit, ukousla jednomu z našich průvodců kus tašky. A Alence se podařilo ulovit malou piraňu,“ pochlubil se Bárta.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.