»Těhulka« Zuzana Belohorcová odpovídala online! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Těhulka« Zuzana Belohorcová odpovídala online!

Zuzana Belohorcová ani krátce před porodem nepohrdne vínem ve vinotéce kamaráda Rosti Žďárského.
Zuzana Belohorcová ani krátce před porodem nepohrdne vínem ve vinotéce kamaráda Rosti Žďárského. (Aha! – Dan Černovský)

Bývalé moderátorce erotického pořadu Peříčko Zuzaně Belohorcové (33) se už nezadržitelně blíží termín porodu, který má proti původním předpokladům již v posledním lednovém týdnu, už ale ví, že její dcera Salma Hájková bude pěkné kvítko: „Je to po tatínkovi noční ptáče. Celý den je v klidu, od půlnoci do pěti rána ale pěkně kope.“ Na co jste se jí ptali v našem online chatu?

Bývalé moderátorce erotického pořadu Peříčko Zuzaně Belohorcové (33) se už nezadržitelně blíží termín porodu, který má proti původním předpokladům již v posledním lednovém týdnu, už ale ví, že její dcera Salma Hájková bude pěkné kvítko: „Je to po tatínkovi noční ptáče. Celý den je v klidu, od půlnoci do pěti rána ale pěkně kope.“

Podívejte se, jak Zuzana odpovídala v dnešním online chatu ZDE.

„Asi z ní bude čutálistka,“ směje se Zuzanin přítel Vlasta Hájek. „Je ale úžasné sledovat bříško Zuzky, na kterém tu a tam hlavička, ručička nebo nožička vytlačí bouli. Je to zázrak!

“Budoucí otec si pochvaluje, jak bezproblémově zatím těhotenství jeho lásky probíhá. „Všechno je naprosto v pořádku. Pravidelně chodíme do Motola na kontroly a výsledky jsou vynikající. A až se malá narodí a na světě se trochu aklimatizuje, poletíme po šestinedělí na měsíc na Floridu. Už se oba moc těšíme!“ prozrazuje plány Zuzanin přítel. Jedna věc ho ale mrzí – úřady nepovolily, aby jejich dcera nesla příjmení obou rodičů, protože nejsou sezdáni. Nakonec tedy ponese holčička příjmení pouze po tatínkovi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.