Do tváře jí vylili kyselinu sírovou. Teď modelka poprvé promluvila - Cítila jsem, jak mi taje kůže | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Do tváře jí vylili kyselinu sírovou. Teď modelka poprvé promluvila - Cítila jsem, jak mi taje kůže

Květen 2008: Ještě s krásnou tváří.
Květen 2008: Ještě s krásnou tváří. (ara, Profimedia.cz)

Ve čtyřiadvaceti měla hvězdnou kariéru teprve před sebou, i přesto ale nadějné modelce Katie Piper (26) chodila spousta nabídek. Před osmnácti měsíci náhle přišla o všechno. Komplic jejího přítele Davida Lynche Katie na ulici polil kyselinou sírovou.

Až nyní sebrala sílu a poprvé promluvila v americké televizi ABC o svém hrůzném zážitku. Modelka se chtěla s Lynchem rozejít. Ten ale rozchod neunesl, a proto vymyslel ďábelský plán.

Pod záminkou, že jí napsal omluvný dopis, ji vylákal do internetové kavárny.

„Celou dobu jsem se s ním (přítelem) bavila po telefonu. Vyptával se mě, co mám na sobě. Nevěděla jsem proč,“ svěřila se Katie.

Jenže to už před kavárnou čekal kamarád Lynche Stefan Sylvestr s kelímkem kyseliny. Když Katie vyšla, chrstl jí jeho obsah do obličeje. „Bylo to jako, když na vás spadne ohnivá koule. Cítila jsem, jak mi doslova taje kůže. Levá tvář mi zmizela, na levé oko už nikdy neuvidím. Ta bolest byla nepopsatelná,“ vypověděla až nyní Katie, která v nemocnici strávila dva měsíce, z toho byla 10 dní v kómatu. Nepřišla jen o oko, měla poškozený krk, a tak ji museli zavést hadici do břicha. Stále nosí 23 hodin denně tlakovou masku, která hojí kůži a zmírňuje jizvy.

Oběť drastické pomsty nyní pomáhá popáleným ženám. „Život nekončí!“ vzkazuje všem podobně postiženým Katie.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.