Dozvuky koncertu SuperStar v Praze - Zoufalý nářek, všude zmatek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Dozvuky koncertu SuperStar v Praze - Zoufalý nářek, všude zmatek!

Bodyguard na poslední chvíli vytahuje zraněnou dívku z davu.
Bodyguard na poslední chvíli vytahuje zraněnou dívku z davu. (Aha! – Hykl, Pátek, ČTK – Stanislav Peška)

Desítky ztracených dětí, zoufalý nářek a všudypřítomný zmatek! Přesně tak to vypadalo v úterý vpodvečer na parkovišti před nákupním centrem Chodov v Praze (deník Aha! informoval). Na čtyři a půl tisíce fanoušků se totiž přišlo podívat na své idoly z Česko Slovenské SuperStar. Jenže někteří posléze litovali. Nejenže byli málem ušlapáni davem, zasahovat musela i kriminální policie!

Kdo nezažil na vlastní kůži, nedokáže si to představit. Nebýt připravených organizátorů a drsných hochů z ochranky, nejedno dítě by se domů z Chodova nevrátilo. Bylo by totiž ušlapáno, nebo přinejlepším kvůli všudypřítomným kapsářům i okradeno. Na ty ale dohlíželo několik desítek tajných policistů od kriminálky.

„Většinou na tyto akce dohlížíme tajně. Chytáme kapsáře, hledáme ztracené děti a někdy se nám podaří zadržet celostátně hledanou osobu,“ prozradil deníku Aha! velitel akce, který nechtěl prozradit, o jak rozsáhlý zásah se jedná. „Jsme zatím v akci a hlavně o naši práci moc nemluvíme,“ dodal.

Ochranka soutěže zase dohlížela na zdraví »SuperStárů«, a z davu vytahovala i potlučené fanoušky. Někdy dokonce až na poslední chvíli.

Výsledek? Jeden fanoušek s poraněným hrudníkem, vyvrtnutý kotník, několik desítek přidušených a na třicet ztracených dětí, které marně čekaly na příchod rodičů nebo kamarádů. Nikdo naštěstí nepřišel o život, ač právě o ten mnohdy šlo. „Byla to povedená akce. Zvládli jsme to. Nikdo nebyl ušlapaný, protože jsme sektory pro fanoušky rozdělili tak, aby k tomu nemohlo dojít,“ chlubil se šéf ochranky Viktor.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Čtěte také...
Finalisté Česko Slovenské SuperStar mají pořád napilno, ale... Co teď dělají odpadlíci?
Podvod v přímém přenosu - Finalisté zpívají na playback!
Tajemství Dary Rolins: Narodila se jako Gambošová
Není Jandová jako Jandová - Jedna je SuperStar, druhá se učí artikulovat

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.