Modelka Lucie Hadašová - Do téhle rodiny se přivdá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Modelka Lucie Hadašová - Do téhle rodiny se přivdá!

 (Aha! – Marek Pátek)

Modelka Lucie Hadašová (23) včera na párty v klubu SaSaZu představila svou novou rodinu! Chyběl sice partner hokejista Jaroslav Bednář (33), za toho však zaskočil jeho otec. A že je to taky pěkný štramák.

„Tatínek mi dělá dneska večer doprovod, když Jarda nemůže, trénují někde na Sibiři nebo kdoví kde,“ smála se Lucie, jež se už s rodinou, do které se zřejmě co nevidět přivdá, pěkně sžila. Prošedivělý tatínek Jaroslav měl zřejmě od svého syna nařízeno, aby se o svou snachu staral, nehnul se od ní téměř na krok. Maminka Jarmila si držela lehce odstup, zřejmě proto, že už několik synových přítelkyní zažila a ví, že ani Lucie nemusí být definitivní volba. Kdo však blonďatou modelku miluje možná víc než hokejista Bednář, to je jeho sestra Gábina. „Lucka je zlatíčko, ona se k Jardovi hodí nejvíc, fakt ho má strašně ráda a udělá pro něj cokoli. Zamilovali jsme si ji,“ prozradila deníku Aha! Gábina Bendová, která se provdala za hokejistu Jana Bendu. Ten v minulosti patřil do německé hokejové reprezentace, nyní hraje za Plzeň. „Lucka do naší rodiny hezky zapadla, to Helena Zeťová byla jiná ranařka,“ vtipkoval Benda.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.